2011-07-14
18:57:46

Fear is the weekness

Nu är jag hemma igen! Hoppas att  ni inte har saknat mig alldeles för mycket!
Bilder kommer upp ikväll, för jag har fotat över 750 bilder.. Altså måste jag sortera jävlar i det innan jag kan lägga upp bilder. Men jag kan börja med att berätta om min semester. (Har skrivit i dagbok, så jag inte skulle glömma för er skull!)
¨
De första två dagarna var jag i london, och det var helt underbart! Hann se riktigt många olika grejer som man bara måste se när man är där. Buckingham Palace, Big Ben, Piccadelli Circus, Oxford Street, Hamleys, Madame Tussauds och en massa annat.
Bodde på ett riktigt snuskigt hotell tyvärr.. Queens Hotel. Vi bodde 5 tjejer i ett väldigt litet rum, där det enbart fanns sengar, och ingen plats att gå på golvet. ÄVENTYR!
¨
Då var det dags att åka till Torquay och träffa våra värdfamiljer. Men det var ju fredag, och jetemycket trafik! Så där satt man i en buss i över sju timmar innan jag kom fram till staden.
När vi kom fram och fick stå ute framför bussarna och sträcka på benen, kom det en massa EF-ledare, som skulle leda oss till antingen en taxi eller till en familjemedlem. Stuart (mannen i min familj) kom och hämtade mig. Superspännande!
Jag fick sen sätt huset, och kom in i det rum som skulle vara mitt i de nästa 11 dagarna. Mysigt! Min roomie hade inte kommit än, men det skulle vara en tjej från Spanien.
Några timmar senare kom hon, och ja. Hon är ju en underbar tjej!
¨
Första dagen i skolan, hade vi ett placeringsprov. Yay?
Dessutom gick jag vilse på väg hem till familjen. Det visade sig att jag inte alls var vilse, skulle bara fortsätta fram med 50 meter, och då hade jag varit där. Pinsamt!
På kvällen var det nått de kallade Fotohunt, som är en sånn grej där man ska springa runder och fota en massa grejer i stan. Trevligt!
¨
mer kommer sen
Postat av: Jojjjjoh - Foto, design, musik, humor, sims 3

Fin blogg!

2011-07-23 | 13:00:26
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: