2010-11-30
21:27:23

At laaaast!

Undrar om jag ska gå och lägga mig.. Eller ändra designen. Är inte alls nöjd. No way. Det blir nog att ändra designen, för jag pallar inte att gå och lägga mig sååååå tidigt. Får se. :)
2010-11-30
20:33:05

Likey!

En grej jag älskar är Yankie! :D Haha, jag tror jag äter en sån varje dag! Men det gör väl inget? :) Kommer säkert bli asfet efter ett tag, men vem ska jag imponera? Förutom min pojkvän. Haha, Jag älskar dig Christian!, och jag lovar dig; jag kommer aldrig bli fet så länge jag är till sammans med dig. (Krävs väl inte många hjärnceller för att räkna ut vad jag tänker på med det. ;)) 


I Love you forever..♥
2010-11-30
18:21:10

Inget annat..!

Jag älskar att sjunga! Gör inte ni det med? Det äär så kul, och skönt. Jag tycker det känns så himla mjukt när orden bara glider över läpparna.. :D
Just nu sitter jag och nördar facebookspel, och kollar cougar town. Det är skitkul! Haha. :) Katten ligger mellan mina två datorer och sover. IIiiih, han är så hiiimla gullig och gosig! :)


Gubben!♥
2010-11-30
16:19:56

This is the way we like it!

Okej måste sticka strax. Men tills dess. - Jag kollar på nått tecknat/animerat skit. Jag undrar varför kråkor med fransk dialekt flyger i helikopter?! Seriously, de har sina egna vingar? Haha. Damdamdaam, nu har jag inte mer att skriva, så vi hörs sen :) 


Älskar autocorrect på iPhones. Haha, det kan bli såå fel! 

Källa
2010-11-30
15:20:12

Hans namn var ..

Nu är jag hemma! Vilken soft dag, säger jag bara. :) Först en föreställning, sedan en annan! Haha, det var kul och väldigt inspirerande. Så, jag känner mig glad och nöjd. Men roligheterna är inte helt slut än! ;) - Jag ska ju till sång igen! Yaay! :D Måste öva in låtarna som jag ska ljunga till lucia. Det kommer bli så himla kul, för jag ska sjunga med min lillasyster med! :)

Men USCH vad jag inte gillar vinter. Det är sååå kallt att det gör ont. -Eller jag menar hösten.. Jag hatar snö just nu, och allt annat som är kallt. Förutom skidåkning och glass.. Och skridskor. Det är kul! :D


2010-11-30
08:59:43

You raise me up!

Godmorgon på er! Idag kommer det bli en fantastisk dag! Vill ni veta varför? - Såklart ni vill. ;)
Hela dagen i skolan ska det vara nån sorts teater. Jag ska se teater 3'ornas slutprojekt, jag ska ha teaterlektion och så ska jag se Cabaret Candyclub, som en kille från min klass har regisserat, korigraferat alldelles själv! :D (För er som inte vet, så går jeg en teaterlinj! Haha, hörs sen :)
2010-11-29
21:58:47

Is that pepper..?

Godnatt på er ungar! :D Jag går och lägger mig nu, så ni får ha det så bra! :)
Puss på er! :D


Och ännu en gammal bild! :D

Ps. Häääärligt att börja blogga igen! I have missed you all! ^^

PsPs. Jag älskar dig Christian.♥
2010-11-29
21:19:36

Så se på mig!

Har precis ätit, och nu kollar jag på tv. I bakgrunden låter det vackra ljudet av min pappa som sjunger falskt uppe från köket. Rysningar.. Det kommer förresten inte att bli så himla roliga bilder här i ett tag.. (bara om ni har tur och jag noijar för mycket ;)) Men det är för att jag ska ha en systemkamera. Sparar redan, you know. ;) Hähä..

Vad svårt det är att skriva.. verkligen! Det är helt annorlunda. Känns inte som det brukade göra. Men det är bara att ta igen det. :)


2010-11-29
20:47:09

I'M BACK!

Okej guys! Nu är jag tillbaka! Till er som följde mig innan på min förra blogg, så är jag redo att börja igen och uppdatera så bra som möjligt! - Men jag kommer inte att göra ett aslångt inlägg om vad som har hänt sen sist, för det är ganska mycket. Well, uppdatering kommer sen :) (man måste ju socialisera sig med sin familj och killen! ;))


Långt hår :D

Ganska rött hår :)

Hähä..