2010-12-28
13:47:05

Oh me oh my.

Kom hem från Sarah precis, sov över hos henne igår.
I malmö hände det en massa roliga grejer. Fööörst så kom vi dit, och gick vilse redan från början. Vi såg det stora tornet som finns i där. Ojoj, men vi hittade centralen, så vi kom tillbaks till civilisationen. Hähä. 
Vi ville leta efter affären Weekday, så vi yrade runt i malmö, och det kändes som vi gick flera mil! Men vi hittade, fast när vi kom fram var det fullt emd folk så vi gick till shock istället där jag köpte snygga lösögonfransar som jag skulle och lite roliga armband. Seeen gick vi till weekday igen, där Sarah hittade en massa fina linnen!  
Vi tog bussen till Entré som är ett stort och ganska nytt köpcenter, för jag skulle till en Åhléns för att köpa lösnaglar, men det fanns inget sånt där så vi åkte tillbaka för att ta tåget hem. Men såklart var det inget tåg som gick till helsingborg för alla tågen var inställda.. Efter ett tag var det ett, och vi hann med det, men när tåget kom till Lund åkte det inte vidare av någon anledning så vi fick vänta till nästa tåg på helsingborg som i sin tur kom och åkte hela vägen hem. Lyckligness. :D


Awesome dag :D

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: